Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Sjuhundrade nyheten

Print Friendly, PDF & Email

I dag publicerar vi vår 700:e nyhet. Långvind.com började regelbundet publicera nyheter från Långvind och Hälsingekusten i mars 2009, till en början några i månaden, under sommaren betydligt fler.

Sedan maj 2011 har Långvind.com haft i genomsnitt en nyhet per dag, vilket innebär en rejäl utökning av nyhetsrapporteringen. En annan förändring är att Långvind.com nu ger plats för fler nyheter på startsidan. Sedan en vecka finns rubrikerna på de senaste 170 nyheterna från Hälsingekusten och senaste 10 nyheterna från Långvind på startsidan.

– Långvind.com har en redaktör med imponerande nyhetsnäsa, Jörgen Bengtson, som hittar nyheter i stort och smått, som han i många fall förädlar eller fördjupar, säger Agneta Bengtson, tekniskt ansvarig för Långvind.com.

Vid sidan av 700 nyhetsartiklar innehåller Långvind.com 177 artiklar om Hälsingekusten. Här finns allt från sidor om öar, byar och samhällen till tips på saker att se och göra. Webbplatsen innehåller naturligtvis fylliga sidor om Kungsgården Långvind och dess verksamhet med boende, konferens, aktiviteter och samarbetspartner, liksom ett tiotal sidor om Långvind.

– När det är dags att publicera vår 1 000:e sida, vilket bör bli i juni 2012, bjuder vi läsarna på webbens dag på Kungsgården Långvind, med gratis webbtårta och dryck, säger Agneta Bengtson.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv