Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Midsommar årsmöteshelg

Print Friendly, PDF & Email

Midsommar är en typisk årsmöteshelg för föreningar som lever under främst sommaren. Långvind är ett typiskt exempel på det: Söndag den 26 juni kallar både Dragösvikens båtklubb och Långvinds kapell till årsmöte. Dagen efter håller Snäckenvägen årsstämma.

Dragösvikens Båtklubb har årsmöte klockan 10 vid grillplatsen i Dragösviken. Hans Westelius berättar för Långvind.com att dagordning utdelas på plats och att årsmötet bland annat kommer att avhandla några stadgeändringar.

Långvinds kapellförening har stämma efter musikgudstjänsten, som börjar klockan 17.

Snäckenvägens vägsamfällighetsförening har stämma den 27 juni klockan 13 i föreningslokalen i Långvinds fritidsområde.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv