Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Helgöppen sommarbutik

Print Friendly, PDF & Email

Sommarbutiken i Långvinds fritidsområde stängde i söndags för sommaren – men fortsätter hålla öppet helger augusti månad ut. Det blir alltså ytterligare två veckoslut med öppen affär i fritidsområdet.

Den 21–22 augusti och 28–29 augusti håller Mikael Pettersson, som driver affären sedan flera år, öppet 10–22. ”Färskt bröd, kvälls- och morgontidningar kommer att finnas som vanligt”, lovar han.

Butikens dagliga öppethållande 2010 var 19 juni till 15 augusti. År 2009 öppnade butiken en vecka tidigare men stängde å andra sidan en vecka tidigare än i år. År 2008 öppnade Mikael Pettersson butiken ytterligare en vecka tidigare.

Tidigare fanns butiker eller kiosker som höll öppet under sommaren i typiska fritidsområden som Rogsta, Hölick och Storsand. Nu är affären i Långvinds fritidsområde enda sommarbutik i både Hudiksvalls och Nordanstigs kommuner.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv