Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Loppmarknad i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Första söndagen i juli och augusti blir det loppis-, kuriosa- och antikmarknad på Kungsgården i Långvindsbruk. Kungsgården Långvind vill sätta Långvind på loppmarknadskartan. Den 4 juli och 1 augusti är loppisälskare välkomna till Kungsgården, för att köpa och sälja. Under dessa dagar blir det också sommarkafé på Kungsgården.

I vår öppnar Kungsgården rum- och frukostverksamhet. Och till sommaren blir det alltså en brett upplagd loppmarknad.

– Min man och jag älskar lopp- och antikmarknader. Vi vill bidra till att Långvind och Enånger får en bred loppmarknad, som också ger utrymme för kuriosa, antikt och lokalt hantverk. Samtidigt öppnar vi Kungsgården som sommarkafé, men bara dessa två söndagar, säger Agneta Bengtson, till Langvind.com.

Loppmarknad i Långvind är under bar himmel, med marknadsstånd grupperade runt Kungsgården. Detta gör att platserna är begränsade.

– Boka bord snarast, manar Agneta Bengtson.

Bokning sker via e-post info/snabel-a/langvind.com eller telefon 0706-60 55 60.

Med Loppmarknad i Långvind vill paret Bengtson locka fler till den lilla bruksorten på Hälsingekusten, som har mycket att erbjuda besökaren av natur, kultur och historia. Nu blir det ytterligare två aktiviteter under sommaren, vid sidan av Långvindsdagen, musikkvällarna och kapellets helgsmålsböner.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv