Boka boende på Kungsgården Långvind!

Vinterkafé i Långvind

Print Friendly, PDF & Email

Den 1 mars får Långvind ett vinterkafé, som håller öppet under två sportlovsveckor. Café Bränneriet i Långvindsbruk har öppet för skidåkare och andra besökare under vardagsveckorna mellan klockan 9 och 15. Bränneriet serverar kaffe, te, varm choklad, smörgåsar och kakor.

Förra året var det också vinterkafé i Bränneriet under två sportlovsveckor. Då kom det som mest 45–50 gäster per dag.

Liksom förra året blir det låga priser, sprakande brasa och vänligt bemötande.

Den som vill avsluta en skidtur i området med bastu, kan göra det. Bastun i Långvindsbruks servicebyggnad är öppen under sportlovsveckorna. Bastum kostar 40 kronor per person. Bokning sker på telefon 0650-810 90.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv