Internet
både inne och ute

Kungsgården Långvind var först med att få optofiberanslutet internet i Långvind. Nu satsar hotellet, vandrarhemmet och konferensgården på internet till alla, både utomhus och inomhus.


– Vi har uppgraderat vår internetförbindelse till maximal kapacitet och installerat trådlöst internet i alla delar av huset och även utomhus. Det går bra att sitta i trädgården, husbilen eller röra sig på tomten med bra internetkapacitet överallt, säger Agneta Bengtson på STF hotell, vandrarhem och konferens Hudiksvall Kungsgården Långvind – som anläggningen officiellt heter – till Långvind.com.

Sedan tidigare har alla gästrum och gemensamma rum fysisk internetanslutning. Det gäller naturligtvis även det nya konferensrummet Mötet. Det har dessutom en speciell hylla, där man kan ladda sina plattor och mobiler.

– Vi har utöver detta sett till att alla konferensgäster har eget eluttag vid konferensbordet i Mötet, så ingen ska med flackande blick behöva leta efter ett tomt eluttag, säger Agneta Bengtson.

En nyhet för i dag är att gästerna blir informerade om den trådlösa internetanslutningen på skyltar i restaurangen Salen, de tre gästköken och konferensrummet Mötet.

Text och foto:
Jörgen Bengtson