Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

God fortsättning
– och gott nytt år

Print Friendly, PDF & Email

God fortsättning och gott nytt år, önskar redaktionen för Långvind.com. Vi gör det med en bild från Långvindsfjärden i december detta år i väntan på en vit och kall vinter, som ännu inte infunnit sig.

Under jul-, nyårs- och trettonhelgerna tar redaktionen det lite lugnare.

På nyåret laddar vi med ett nytt material om vandringsleder i Långvind under Göra och Vandringar. Vi börjar med tio vandringar, som utgår från Kungsgården Långvind. Varje artikel har bild och karta.

Hudiksvall ställer, med anledning av coronapandemin, in det traditionsenliga nyårsfirandet i Rådhusparken med fyrverkerier över Lillfjärden. Istället blir det ett digitalt nyårsfirande, där kommunen samarbetar med olika aktörer, på helahalsingland.se.

Söderhamn tänder ljus i Rådhusets fönster sent på nyårsafton. På trettondagen tänder kommunen i Oscarsborg Drottningkronan, som staden gjort sedan 1793, och Kungakronan, som första gången tändes under Karl XIV Johans besök i Söderhamn 1835.

Som vanligt tar Långvind.com tacksamt emot tips på nyheter: hör av dig till
• info@langvind.com eller
• 070-660 55 60 (Jörgen Bengtson)

Text och foto:
Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv