Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Jungfrukusten erbjuder

Print Friendly, PDF & Email

Jungfrukusten – Hälsingekusten och Gästrikekusten – finns med på årets mässa ”Allt för sjön”, som öppnar på lördag. Då finns Hölick havsresort, Kungsgården Långvind och restaurang Albertina med i en gemensam broschyr med mässerbjudanden till besökarna på Nordens största båtmässa.

Var och en av Jungfrukustens fyra kommuner har särskilda mässerbjudanden.
• Teaterpaket i Mellanfjärden (Nordanstig)
• Golfpaket i Mellanfjärden (Nordanstig)
• Helgpaket på Kungsgården Långvind (Hudiksvall)
• Lagunenhus på Hölick havsresort (Hudiksvall)
• Båttur med skärgårdsbuffé på Albertina fiskekrog (Söderhamn)
• Fiskebuffé på Trollharen (Söderhamn)
• Furuviks havscamping (Gävle)
• Golfpaket Engeltofta sealodge (Gävle)

Förutom paketen innehåller den tolvsidiga broschyren annonser för de fyra kommunerna, en lista över golfbanor på kusten – där finns inlandsbanor som Hassela, Hofors och Sandviken märkligt nog finns med. Här finns också en detaljerad förteckning över Jungfrukustens 68 gästhamnar, gästbryggor och större naturhamnar, med 6 i Nordanstig, 18 i Hudiksvall, 17 i Söderhamn och 27 i Gävle.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv