Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Hälsingekusten bokningsbar

Print Friendly, PDF & Email

Hälsingekusten och Gästrikekusten – Jungfrukusten – har fått en gemensam bokningswebb, Jungfrukusten.se. Här går det att boka boende, söka information om saker att se och göra samt hitta evenemang i en särskild evenemangskalender.

Bland boenden som är bokningsbara online finns än så länge bara tre: Hotell Mellanfjärden, Hedenstugan Bed & Breakfast samt STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind. I takt med att bokningesajten blir utbyggd, tillkommer fler boenden på kusten.

Jungfrukusten.se är ett samarbete mellan länets besöksnäringsorganisationer på kusten och näringen.

Webbplatsen är under uppbyggnad. När det gäller grundinformation och ”se-och-göra-aktiviteter” på Hälsingekusten ligger Jungfrukusten.se långt efter Långvind.com, som har 118 sidor/artiklar om Hälsingekustens samhällen och bygder (37 sidor/artiklar), Hälsingekustens öar (25), Långvind (10), Se och göra (30) samt specialinformation om Långvinds omnejd (5) och lokal Service (11).

Långvind.com har haft många artiklar om besöksnäringen på Hälsingekusten och landskapet/länet i stort: Glada Hudik-bolag bildatGlada Hudik ny bokningssajt (12 december 2014), Hälsingekusten i fokus (5 december 2014), Höga kusten drar åt Hälsingland (26 oktober 2014), Upplev Nordanstig (27 januari 2014), Stort destinationssteg (13 mars 2013), Framgång Jungfrukusten (8 mars 2013), Turismsatsning i Glada Hudik (17 februari 2013),  Hälsingekusten på båtmässa (9 februari 2013), Turismsamling i Långvind (3 februari 2013), Visit Söderhamn (22 januari 2013), Turismsamling i Enånger (10 januari 2013), Glada Hudik turistdestination (11 december 2012), Turistbolag för Glada Hudik (16 november 2012) och Hälsingekusten i fokus (2 oktober 2012).

Jörgen Bengtson

 


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv