Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Fernlund tar över Borka Brygga

Print Friendly, PDF & Email

Stefan Fernlund, Stockholm, tar över som krögare för Borka Brygga efter Lena E Andersson, Forsa.

Stefan Fernlund är alltså ny arrendator på Restaurang Borka Brygga. Han bor i Bromma (Stockholm), är uppvuxen i Enånger, tog studenten på Bromangymnasiet och har sedan dessa samlat  på sig restaurangerfarenhet.

stefan-fernlund

– Stefan har ett gediget kunnande i branschen med lång erfarenhet av matlagning av fin kvalité från bra råvaror. Det borgar för att traditionen med god och vällagad mat förs vidare. Stefan har genom sin lokalkännedom en god blick för gästernas önskemål gällande meny samt evenemang för både turister och lokalbefolkning, skriver Enångers båtsällskap i dag på webbplatsen www.borkabrygga.com.

Stefan Fernlund är 27 år gammal och blir – i och med att han tar över Borka Brygga – hemvändare.

Han kommer att bosätta sig i Enånger. Förutom Borka Brygga kommer han att driva catering samt restaurang- och hotellkonsultverksamhet.

Jörgen Bengtson

Nyheten uppdaterad 10 februari 2015


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv