Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Julmarknad i Borka

Print Friendly, PDF & Email

En av Hälsingekustens stora julmarknader går traditionsenligt av stapeln i tredje söndagen i advent i Borka. Söndagen den 14 december klockan 12–16 är det alltså dags för Julmarknad Borka brygga.

Enångers båtsällskap (EBS) arrangerar Enångers stora julmarknad. På söndag blir det knallar som säljer julgranar, ved, kvastar, nät, hemslöjd, sälfett till skosmorning, ost, honung, fisk, charkprodukter och annat. Till detta kommer lotteri.

För barnen väntar ponnyridning och tomtenissar med godis. Enångers lucia brukar komma, men hur det blir med luciatåget i år, säger EBS inget om.

Som vanligt vankas kaffeservering, skinksmörgås, julgröt och varmkorv. Arrangören, Enångers båtsällskap, bjuder på glögg och levande julmusik.

Veckorna fram till jul bjuder på mängder av julmarknader, julkonserter och andra julaktiviteter. Ett bra sätt att hålla koll på vad som händer är att söka i Evenemangskalender överst på startsidan på www.halsingland.se. Observera att informationen är färskvara. Uppdatering sker löpande i kalendariet.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv