Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Startar nyhetsbrev

Print Friendly, PDF & Email

STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind har börjat ge ut ett nyhetsbrev till gäster, andra besökare och intresserade. Första numret nådde mottagarna i kväll.

Varför ett nyhetsbrev?

– Vi vill få en direktkontakt med besökare, som bott på Kungsgården Långvind, deltagit i evenemang hos oss eller som bara vill veta vad som händer på Kungsgården, säger Agneta Bengtson på STF Kungsgården Långvind till Långvind.com.

– I nyhetsbrevet berättar vi om boende och evenemang på Kungsgården Långvind, om vad som händer på vårt lilla hotell och vandrarhem. Vi kommer också med tips och erbjudanden. I vårt första nyhetsbrev ger vi ett lottsedel på 50 kronor till alla som skriver ett omdöme om oss på någon av tre sajter som samlar recensioner av boende. Vi erbjuder också ”en plats i solen vid Medelhavet”, uthyrning av vår bostad i byn Portmán, södra Spanien, till Kungsgården Långvinds gäster, säger hon.

Riskerar era gäster att bli mejlbombade med nyhetsbrevet?

– Nej, absolut inte, och vill man inte ha brevet, så finns en länk ”Sluta prenumerera” nederst på nyhetsbrevet, säger Agneta Bengtson.

STF Kungsgården Långvind finns sedan tidigare på webb, facebook och twitter med taggen #långvind.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv