Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Massor för barn och ungdomar

Print Friendly, PDF & Email

Långvind.com är både en webbplats för Kungsgården Långvind och en turistbyrå på nätet för Hälsingekusten. Nu finns en uppdaterad sida med aktiviteter för barn och ungdomar, Barn- och ungdomsaktiviteter under fliken Turist och underfliken Se och göra.

Listan över barn- och ungdomsaktiviteter är uppdaterad och kompletterad med nya. En annan nyhet är att det framgår vilka aktiviteter som är öppna året om.

– Under höstlovet hade vi flera barnfamiljer på Kungsgården Långvind. Då upptäckte vi behovet av att bygga ut denna avdelning. Det finns massor av göra för barn och ungdomar, även höst-vinter-vår, säger Agneta Bengtson på STF hotell och vandrarhem Kungsgården Långvind till Långvind.com.

Webbsidan omfattar i dag 22 aktiviteter, varav drygt hälften är öppna året om.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv