Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Upprop för konstnär

Print Friendly, PDF & Email

Vem har bilder signerade Tekla Nordin-Svenson?

Enångers hembygdsförening har startat ett projekt, där föreningen tänker dokumentera målningar och andra konstverk gjorda av Enångerskonstnären Tekla Nordin-Svenson. Men först gäller det att hitta konstverken.

– Syftet med projektet är att åskådliggöra och framtidsbevara Teklas konstnärsgärning. Ambitionen är att så småningom ge ut en rikt illustrerad publikation, skriver Enångers hembygdsförening i ett upprop.

Hembygdsföreningen passar samtidigt på att efterlysa verk av andra Enångerskonstnärer.

Hör av er som ni har konstnärsalster av Tekla eller andra Enångerskonstnärer, manar arbetsgruppen bakom projektet. Arbetsgruppen består av Cecilia Danielsson, mobil 073- 181 24 38, Hans Ekbrink, mobil 076-819 79 36, Gunnar Hansson, mobil 070-283 59 34, eller Annika Sundqvist, mobil 073-818 76 01.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv