Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Bulgariska bussar borta

Print Friendly, PDF & Email

De bulgariska bussar som stått vid gamla E 4:an i Enånger i nära tre månader är nu bortforslade. Bussarna stod parkerade på före detta Uno-X-området, där Peter Hammarstedt har bilverkstad. Han ville ha bort bussarna, som stod både på hans och kommunens mark.

Nu har Hudiksvalls kommun fraktat bort bussarna, som står på Ulvbergets avfallsstation. Efter cirka tre månader och vissa juridiska procedurer får Hudiksvalls kommun ta över bussarna, om man inte hittar ägarna i Bulgarien.

– Förmodligen skrotar vi dem i så fall, säger Göran Widehammar, tekniska kontoret, till Hudiksvalls Tidning (24/10 2012).

Långvind.com skrev om de bulgariska bussarna den 18 oktober 2012, Bulgariska bussar problem.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv