Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Fiskepremiär på nätet

Print Friendly, PDF & Email

Fiskeprojektet Hälsingland Fishing har fått sin första fångst: fem ryssar som reser till Hälsingland för att fiska i helgen. I dag kom beställningen. Ryssarna var på besök i Danmark och hittade ett fiskeveckoslutspaket från Andys fiskeguide på Hälsingland Fishing.

– Detta visar att fiskepaketen i Hälsingland Fishing fungerar. Vi är givetvis mycket glada för detta och ser hoppfullt på fortsättningen, säger projektledare Stefan Barenfeld till Långvind.com.

Ryssarna hittade fiskepaketet via Sweden Fishing.

Hälsingland Fishing ska locka utländska besökare till Hälsinglands fiskevatten, vilket Långvind.com skrev om 23 december 2011 . Projektet ingår i ett nationellt fiskeprojekt, Sweden Fishing, som omfattar närmare 30 lokala fiskeprojekt. Alla handlar om att marknadsföra kvalitetssäkrade och bokningsbara fiskeprodukter på en europeisk marknad.

Projektet för samman boendeanläggningar med fiskeguider och andra aktörer. Projektet ska möta, inspirera och stimulera nya och etablerade entreprenörer.

Kungsgården Långvind är en av boendeanläggningarna som deltar i projektet tillsammans med andra, som kan fylla vistelsen i Hälsingland med ett fiske- och upplevelserikt innehåll. Kungsgården Långvind samarbetar med en välrenommerad fiskeguide i Njutånger, Jonny Johansson, som driver företaget Knosas.

Andra leverantörer av fiskeprodukter i Hälsingland Fishing är Ängra Fiskecamp, Orbaden Konferens och Spa samt Brukscaféet i Strömbacka.

Jörgen Bengtson

Nyheten uppdaterad 2012-01-22


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv