Boka boende på Kungsgården Långvind!

Sommaren bäst i Söderhamn

Print Friendly, PDF & Email

Radio Gävleborgs lyssnare har korat Söderhamn till länets bästa sommarkommun, med Hudiksvall som god tvåa. Söderhamns informations- och marknadschef Anne Söderström ser resultatet som en följd av kommunens satsning på skärgården.

Söderhamn fick 27 procent av rösterna, sedan följde ytterligare tre hälsingekommuner: Hudiksvall, Ljusdal och Bollnäs. De två toppkommunerna har några gemensamma nämnare: Hälsingekusten, skärgården och en stor turismpotential.

Anne Söderström ser, enligt Söderhamns-Kuriren i dag, utnämningen som ett kvitto på en bra och medveten satsning som kommunen har gjort för att utveckla skärgården och stärka kommunens varumärke.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv