Boka boende på Kungsgården Långvind!

Se våra rum!

Enånger får nyhets- och turistsajt

Print Friendly, PDF & Email

I dag får Långvind, Borka, Enånger, Lindefallet, Tosätter och andra delar av Enångers socken en webbplats med nyheter och turistinformation, Langvind.com.

Bakom satsningen står företaget Infopress AB. Bolaget startar i höst Kungsgården rum och frukost i Långvindsbruk, som nästa år också blir konferensanläggning i mindre skala.

Langvind.com innehåller massor av matnyttig information om Långvind med omnejd. Den har också en del allmän information för turister och andra besökare i Hudiksvall, Söderhamn och Bollnäs.www.langvind.com

– Vi vill lyfta fram Hälsingekusten från Hudiksvall till Söderhamn och ge fler möjlighet att upptäcka Hälsingland eller bara bo en natt på en hälsingegård i bruksmiljö, Kungsgården Långvind, säger Jörgen Bengtson.

Jörgen Bengtson med hustru Agneta Bengtson håller på att renovera Kungsgården i Långvindsbruk. I anslutning till Långvindsdagarna den 24–25 juli sjösätter de en omfattande webbplats.

– Vi kommer att leverera lokala nyheter från Enånger med omnejd och information för den som besöker Långvind eller Hälsinglands kustland, säger han.

Langvind.com fokuserar vid starten på text, med omkring 200 kortare och längre artiklar och andra texter, inklusive en blogg om Kungsgården. Steg för steg kommer Langvind.com att få mer bildmaterial.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv