Boka boende på Kungsgården Långvind!

Helgpaket

Upplev Långvinds natur- och kulturmiljö, njut av stillheten och lugnet på Kungsgården Långvind, ta vara på närhet till Norrlands näst äldst stad, Hudiksvall. Unna dig ett helgpaketKungsgården Långvind, en hälsingegård i järnbruksmiljö från svensk stormaktstid på Hälsingekusten.

Vi erbjuder ett attraktivt helgpaket:

buy Keflex 500 mg Fredag
Eftermiddag/kväll: Ankomst.

Kväll: Buffé med hemlagade pajer och sallad, stor ostbricka, kex och bröd, måltidsdryck, kaffe/te och liten godsak.

binära optioner android Lördag
Morgon: Frukost med guldkant.

Förmiddag: Personlig guidning i Långvindsbruk med visning av bland annat Långvinds kapell och Långvinds bruksmuseum, vandring genom järnbruksmiljön till ångbåtsbryggan och havet.

Resten av dagen: Egna aktiviteter. Sommar packar vi lunchpaket. Höst-vinter-vår dukar vi upp afternoon tea med hembakade scones och många sorters marmelad, smör och lagrad cheddarost, äkta brittiska shortbread och kakor, tillbehör av olika slag och exklusive teer.

På sommaren kan du välja mellan massor av aktiviteter. Vi skräddarsyr efter ditt intresse. Möjlighet finns att på Kungsgården Långvind hyra cykel eller hyra kajak.

Höst och vår är lämpliga för vandringar och utflykter till Hudiksvall eller andra platser i omnejden.

På vintern kan du  välja mellan en rad olika aktiviteter. Hyra av spark eller snöskor ingår för den som vill prova på det.

Kväll: Musik i sommarkväll i Långvinds kapell (sommar). Sällskapsspel, läsning eller en stund av stillhet framför brasan i Kungsgården Långvind (höst-vinter-vår).

Middag på egen hand: sommartid till exempel på Bränneriet i Långvindsbruk, Borka brygga öster om Enånger eller Albertina i Skärså; under stor del av året på Ångersjöns restaurang, gourmérestaurangerna Växbo krog eller Axmar havskrog; året om på någon av restaurangerna i Söderhamn eller Hudiksvall. Kungsgården Långvind erbjuder måltider för två personer, för den som beställer det i anslutning till paketbokningen. Du kan också laga en lättare måltid i vårt gästkök.

Kvällskaffe eller kvällste med småkakor.

migliori siti trading binario Söndag
Morgon: Frukost med guldkant.

Resten av dagen: Egna aktiviteter.

Avresa under dagen.

binäre optionen trendfolgestrategie Mycket att göra året om
binäre optionen in deutschland sommaren kan du njuta av Långvinds ströms lugna flöde och havets rogivande vågor, paddla kajak till havs och på sjöar, ta cykelturer och promenader på de många småvägarna, spela tennis och boule, göra rundtur i Hälsingland och båtutflykt i skärgården, bada från sandstrand och klippor i hav eller insjö, plocka bär och svamp, fiska i hav och sjö och inte minst lära känna järnbruket från en svunnen stormaktstid.

Under http://lindsaydobsonphotography.com/?kos=bin%C3%A3-re-option&294=0a binã re option hösten sprakar Långvind av färger, luften är härligt krispig, lindallén i Långvind magnifik, vattnet i Långvinds ström lagom vilt. På hösten kan du promenera på de många småvägarna och vandra i omgivningen, göra rundturer i Hälsingland och besöka Hälsingegårdar, plocka bär och svamp, fiska i hav och sjö, upptäcka järnbruket från en svunnen stormaktstid eller krya ihop med en bok vid en brasa i samlingsrummet Salen, välja en film ur vårt bibliotek och se den på storbild eller spela något av våra många familjespel.

إدغار ألان بو بيان أطروحة vintern kan du glida på långfärdsskridskor på havsisarna utanför Långvind mot blånande hälsingeberg eller på isarna i Enångers bergstrakter, åka längdskidor på preparerade spår i omgivningen och på oplogade skogsvägar, prova utförsåkning på Fågelhällan eller i alpina backar i Järvsö eller Hassela, göra sparkutflykter i omgivningen och vandra på plogade skogsvägar, gå med snöskor i banad och obanad terräng eller krya ihop med en bok vid en brasa i samlingsrummet Salen, välja en film ur vårt bibliotek och se den på storbild eller spela något av våra många familjespel.

Under binary options chart patterns våren kommer ljuset och värmen tillbaka, Långvind spirar och grönskar, du kan du njuta av Långvinds ströms strida flöde då ån blir till älv, paddla kajak till havs och på sjöar, ta cykelturer och promenader på de många småvägarna, spela tennis och boule, göra rundtur i Hälsingland och upptäcka det egentliga Norrlands äldsta stad – Hudiksvall – och inte minst lära känna järnbruket från en svunnen stormaktstid.

Året om står så vitt skilda aktiviteter öppna som att upptäcka Unesco-världsarvet Hälsingegårdarna, äta gott på några utvalda restauranger, upptäcka geocaching i Långvind med omnejd, utforska Bodagrottorna utanför Iggesund eller ta en kultur- och shoppingrunda i Hudiksvall.

Vi hjälper dig till en skräddarsydd upplevelse, med tips på vad man kan se och göra under en helg på Hälsingekusten/Jungfrukusten.

المهمة الموكلة Pris i dubbelrum per person: currency rates in india live 1 645 kronor
Pris i enkelrum
per person: strategien für binäre optionen http://uplaf.org/about/embed var köper man viagra säkert 2 045 kronor
Barn
4–15 år: http://tukani.cz/?pimono=opciones-binarias-rango&1ec=38 opciones binarias rango 823 kronor
binära optioner bästa strategin Pris för extra dygn per person exklusive måltider: http://pro8.nu/?zxcvb=binaire-opties-en-belasting&fab=26 binaire opties en belasting 620 kronor
fare soldi con le azioni Pris för extra dygn för barn 4–15 år exklusive måltider: bank de binary 310 kronor
libri su opzioni binarie Rabatt för STF-medlem: 100 kronor

Betalning: kontant eller kontokort.

Boka helgpaket via
e-post: info/snabel-a/langvind.com
telefon: 0650-822 33
mobil/sms: 070-660 55 60

Sidan uppdaterad 2 februari 2016

prisuppgifter


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv