Boka boende på Kungsgården Långvind!

Lokaler

Kungsgården Långvind erbjuder konferens för den mindre gruppen – upp till tolv personer för dagkonferens eller tio personer för brokenoption konferens med övernattning i delat rum på Kungsgården Långvind.

Kungsgården Långvind är binaire opties analyse idealisk för dagkonferenser, där man får gott om plats i konferensrummet Salen. Måltiderna serverar vi i Biblioteket.

På bottenvåningen finns binär optionen cortal consors konferensrummet Salen (bilden) med takhöjd på över fem meter, en fondvägg med handbilade timmerstockar, ett högt ”kyrkfönster” i fondväggen och utsikt mot Långvinds ström och Kvarndammsfallet. Här finns också en trevlig soffgruppshörna med öppen spis.

På bottenvåningen finns även مقالات علمية matrummet Biblioteket (bilden) med gamla originalkartor och konst på väggarna, encyklopedier och helsingiana i bokhyllorna och öppen spis i hörnet. I Biblioteket finns plats för tolv personer runt matbordet.

binära optioner bonus Grupprum finns.

dukascopy opcje binarne opinie Måltiderna serverar vi i Biblioteket och – om gruppen är fler än tio personer – också i allrummet opcje binarne ryzyko Bruket på övervåningen.

http://www.statlogistics.com/?nlo=binary-option-no-deposit-bonus-october-2016&c00=75 binary option no deposit bonus october 2016 Toalett finns på båda våningsplanen.

Sidan uppdaterad 19 oktober 2016


فوركس pvt المحدودة Nyheter från Hälsingekusten opzioni binarie con minimo deposito di 20 euro Nyhetsarkiv