Boka boende på Kungsgården Långvind!

Inga toppkaféer
på Hälsingekusten

Tastylia, Tadalafil Oral Strip Sveriges restaurangbibel, White Guide, kommer i maj med en ny upplag av sin kaféguide. Trots att White Guide Café 2017 omfattar 351 kaféer, varav 42 nya, finns ingen på Hälsingekusten. Totalt har White Guides anonyma testare besökt över 400 kaféer i Sverige.

binära optioner signaler Den som vill hitta ett White Guide-klassat kafé nära Hälsingkusten, får antingen åka inåt landskapet till Järvsö Crêperie, Järvsö gårdsbageri Lillbabs caffär eller Lilla Ks trädgårdscafé i Bollnäs alternativt styra kosan åt norr till Stenstans Konditori & Bageri i Sundsvall eller Virriga bakverk på Alnön.

opcje binarne wady – I år ser vi bland annat att konditorerna vågar ta ut svängarna med ett utbud som varierar efter säsong och där både ursvenska och mer exotiska nya smaker används. Te är också äntligen på väg att få upprättelse som dryck och banar väg för nya, nördiga tebarer med minst lika avancerade tekniker som basisternas, skriver redaktören för White Guide Café 2017, Lena Ilkjaer, i ett pressmeddelande.
Det är tunnsått med kaféer från landskapen i Norrland:
Gästrikland, noll
Medelpad, två: se ovan
Ångermanland, två: Skogs-Hildas Stenugnsbageri & Café i Ullånger och Ulvöbyn – Café & Bistro
Härjedalen, ett: Café Cineast
Norrbotten, fyra: Ekbergs konditori i Piteå samt Börje Olsson Konditori, Friends fika & food och Uni:k kitchen & café i Luleå
Lappland, fyra: Budhas Kafferosteri i Lycksele, Familjen i Tärnaby samt Mommos Veranda och Cafe Safari i Kiruna)

opcje binarne demo android Även Dalarna har förvånansvärt få toppkaféer, bara tre stycken: Café Engel i Ludvika, Vansbro Konditori och Café Zorn i Mora.

I Norrland sticker enbart Jämtland och Västerbotten ut med tretton respektive åtta kaféer, vilket är imponerande för framför allt Jämtland, med en folkmängd som är mindre än Hälsinglands.

Den 8 maj avslöjar White Guide poäng och klassificeringar för de 351 kaféerna. Då kommer man också att kora vinnare i olika klasser, där Årets bästa café är höjdpunkten. De övriga priserna är Årets konditori, Årets kaffebar, Årets värt en resa, Årets fikaställe, Årets hållbara café, Årets stjärnskott och Årets Bageri.

Jörgen Bengtson

 


tadalafil tastylia prices Nyheter från Hälsingekusten come si guadagna con le opzioni binarie Nyhetsarkiv