Boka boende på Kungsgården Långvind!

Nya Kattvikskajen tar form

steuern bei binären optionen I höst börjar ombyggnationen av Kattvikskajen i centrala Hudiksvall, för att i ge plats åt ”Havsläge Hudik”, ett nytt bostadsområde med havet och staden inpå knutarna. Nedanför Köpmanberget kommer ett annat bostadsområde att växa fram, Djupestrand.

binäre option tricks Kattvikskajen blir en ny stadsdel med både bostäder, butiker, kontor, parker och kanske också hotell. I första etappen, som omfattar den kommunala delen av kajen, handlar det om ”några hundra lägenheter”. Mer precis vill kommunen inte vara innan det finns detaljplan för området.

http://www.ideas-frescas.es/?melexa=app-per-guadagnare-soldi-veri&81a=63 app per guadagnare soldi veri I framtiden kan det bli aktuellt med ytterligare etapper. Om det blir bostäder i hela kajområdet, från Kolkajen i väster till Håstaholmen i öster, kan det bli ett tusental lägenheter.

زمالات الكتابة الإبداعية Kommunen räknar med att ha en godkänd detaljplan för Kattvikskajen i början av 2017.

lezioni sulle opzioni binarie KattvikskajenKlart så här långt är att det blir en gång- och cykelvägsbro över Sundskanalen, som ska binda samman strandpromenaden runt Hudiksvallsfjärden. En tydlig tanke i planerna är också att skapa ett torg och en havsvik med inspiration från omgivande landskap. Stadsbyggnads- och landskapsarkitektbyrån Landskapslaget presenterade nyligen sin bild (bilden) av Kattvikskajen med konstgjord havsvik, strandäng, flygsandsfält och klapperstensfält.

Nedanför Köpmanberget växer planerna på en begränsad utbyggnad med bara cirka 80 lägenheter. Det är långt mindre än tidigare planer, som ville ta vara på det fantastiska läget och ge plats åt flera punkthus.

Jörgen Bengtson
Bild: Landskapslaget


Nyheter från Hälsingekusten http://goldenappleweddings.com/sitemap-pt-page-2016-05.xml world wide binary options brokers Nyhetsarkiv