Boka boende på Kungsgården Långvind!

Gasolkanon mot skarvar

http://whitsettvision.com/?vano=cos-e-autopzionibinarie&6c3=75 cos e autopzionibinarie Under den här veckan fick skarvarna utanför Skärså en ny fiende: en gasolkanon.

opcje binarne onomatopeja Den 20 april–31 maj smäller det i fiskeläget Skärså, Norrala. En gasolkanon ska störa skarven, så den inte häckar i området. Gasolkanonen används dagtid under skarvens etableringsfas.

ikili opsiyondan kazanan varmı – Det pågår en störningsgåtgärd för att förhindra att skarv börjar häcka på öarna Vitoren och Tvågranskär, berättar kommunen på sin webbplats Söderhamn.se.skarv-1

forex on line Skarv är ett gissel för skärgårds- och kustbor i allmänhet och fiskare i synnerhet. Eftersom skarven är skyddad, enligt EU-direktiv, är det inte tillåtet med allmän jakt på skarv. Länsstyrelsen kan dock ge dispens för skyddsjakt.

Jörgen Bengtson
Foto: Söderhamns kommun

 


binary option robot Nyheter från Hälsingekusten http://dijitalkss.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://dijitalkss.com/fadile-paksoy-ile-kssnin-gelecegi/ trading di opzioni binarie demo Nyhetsarkiv