Boka boende på Kungsgården Långvind!

Havsnära villatomter i Hudik

http://studioleedsweb.co.uk/?italybinar=robot-binary-option&784=df robot binary option Tio till tolv villatomter i havsnära läge i Hudiksvall. Det blir sannolikt resultatet av en planändring, som gör att området Parkhyllan i Åvik får ändrad planbestämmelse från flerfamiljshus till enfamiljshus.

buy Tastylia 20 mg Långvind.com har skrivit tidigare om planerna för Parkhyllan, där KB Håstaholmen planerade för attraktiva bostadsrätter, men där intresset inte var tillräckligt stort: Inga nya villahavstomter (7 november 2012) och Havsnära villatomter på gång (17 oktober 2012).

http://steinbierkeller.com/?veselo=trading-opzioni-americane trading opzioni americane Nu gör tekniska nämnden en ny framstöt för att ändra planbestämmelserna och öppna för villatomter. Tidigare sa byggnadsnämnden nej. Nu har den svängt. Dock kommer det att ta fler år innan de första villorna börjar byggas.

binär optionen legal Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten Nyhetsarkiv