Boka boende på Kungsgården Långvind!

Havsnära villatomter i Hudik

binäre optionen broker analyse tool Tio till tolv villatomter i havsnära läge i Hudiksvall. Det blir sannolikt resultatet av en planändring, som gör att området Parkhyllan i Åvik får ändrad planbestämmelse från flerfamiljshus till enfamiljshus.

monte paschi opzioni binarie Långvind.com har skrivit tidigare om planerna för Parkhyllan, där KB Håstaholmen planerade för attraktiva bostadsrätter, men där intresset inte var tillräckligt stort: Inga nya villahavstomter (7 november 2012) och Havsnära villatomter på gång (17 oktober 2012).

opzioni binari cosa sono Nu gör tekniska nämnden en ny framstöt för att ändra planbestämmelserna och öppna för villatomter. Tidigare sa byggnadsnämnden nej. Nu har den svängt. Dock kommer det att ta fler år innan de första villorna börjar byggas.

Buy Tastylia Online No Prescription Needed Jörgen Bengtson


binaire opties veel geld verdienen Nyheter från Hälsingekusten binary options dashboard Nyhetsarkiv