Boka boende på Kungsgården Långvind!

Hälsingekusten på båtmässa

come faccio a fare treding Nordens största sjö-, skärgårds- och båtmässa, Allt för sjön, kommer i år att ha utställare från Kustnära mötesplatser och Jungfrukusten. Hälsingekusten kommer därmed att vara företrädd hos två utställare.

how to buy metformin without a prescription Mässan går av stapeln 2–10 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö.

piattaforma opzioni binarie optionfair Närvaron på Allt om sjön är ett led i att marknadsföra kusten i Hälsingland och Gästrikland. För Destination Glada Hudik är detta en viktig del i destinationsutvecklingen, där kusten – tillsammans med staden och inlandet – är de tre bärande delarna.

how to buy Seroquel without a prescription – Den heter ju Allt för sjön och den här mässan innehåller verkligen allt man kan tänka sig för sjölivet, från inspirerande resmål och tillbehör till nya båtmodeller, säger Thomas Sandberg, projektledare för mässan.

Den första båtmässan i Stockholm ägde rum 1922. En av de tidigare lokalerna för Allt för sjön var Ostermans marmorhallar vid Stureplan. År 1971, när Stockholmsmässans nya lokalerna i Älvsjö stod färdiga, flyttade mässan dit.

Jörgen Bengtson


opciones binarias empleo Nyheter från Hälsingekusten binary options united states regulation Nyhetsarkiv