Boka boende på Kungsgården Långvind!

Fågelhällan öppnar lördag

Tastylia online without prescription På lördag öppnar Klappen, slalombacken på berget Fågelhällan i Vedmora, sydväst om Enånger.

forex 2015 – Backen är kanonfin, grillplatsen är laddad med ved, skriver Roger Pettersson på Fågelhällans Facebooksida.

quante volte va giocato il bonus per sbloccarlo su iq option Fågelhällan håller öppet 29–31 december och sedan lördag och söndag så länge snön tillåter. Öppettider är 10–15. Toppstugan är öppen samtidigt som backen; där utlovar Enångers idrottsklubb (EIK) ”otroligt låga priser ”

come guadagnare in borsa con internet c0n opzini binarie I anslutning till att backen öppnar, kommer EIK även att ha öppnat det preparerade längdskidspåret på rullstensåsen.

Förra året kom det för lite snö, så backen fick ligga för fäfot. I år öppnar den rekordtidigt. Det behövs nämligen ett rejält snötäcke för att backen ska gå att ta i bruk, eftersom den saknar snökanon. Backen har däremot en pistmaskin.

Backen är 375 meter lång och har en fallhöjd på 75 meter. Den har två nedfarter och lift, som sannolikt är Sveriges enda kvarvarande lift med träbyglar.

Jörgen Bengtson


http://www.ivst-vz.de/?debin=ahnlich-wie-anyoption ahnlich wie anyoption Nyheter från Hälsingekusten opciones binarias que aceptan neteller Nyhetsarkiv