Boka boende på Kungsgården Långvind!

Fågelhällan saknar snö

deutsche broker für binÃÃâ%B Trots kyla och snö, räcker inte det vita pudret för att öppna Fågelhällans slalombacke i Vedmora sydväst om Enånger.

trada binära optioner I Järvsö och Hassela är utförsåkningen i full gång. Men där finns bättre fysiska förutsättningar – mer snö och kyla – och snökanoner, som Fågelhällan saknar. Fågelhällan har bara pistmaskin, som inte förslår så långt.

Get Tastylia (Tadalafil Oral Strips) to buy – Vi har fortfarande för lite snö för att öppna, säger Roger Petterson på Fågelhällans facebooksida.

dft binaire opties En snökanon står högt på listan för utförsåkare i Fågelhällan.

Köp Atarax online-Luleå (Kallax) Fågelhällan har en slalombacke med två nedfarter, lift och toppstuga. Backen är 375 meter lång och har en fallhöjd på 75 meter. Anläggningen drivs sedan 1991 av Enångers idrottsklubb.

miglior trader per le opzioni Information om backens öppettider finns på telefon 0650-55 01 93 och mobil 070-340 22 96. Fågelhällan har också en egen sida på Facebook och e-post, fagelhallan@hotmail.com.

Jörgen Bengtson


Nyheter från Hälsingekusten ثنائي خيارات السماسرة قبول سكريل Nyhetsarkiv